Europska komisija otvorila je javno savjetovanje o Europskom kvalifikacijskom okviru, a prikupljeni podaci služit će kao dio evaluacije Europskoga kvalifikacijskog okvira i za daljnji rad na njegovom unaprjeđenju. Svoje mišljenje, kao pojedinac ili predstavnik organizacije/institucije, možete dostaviti do 23. ožujka 2023. godine.

Održana godišnja konferencija Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala Mikrokvalifikacije i vaučeri – nove prilike za razvoj ljudskih potencijala

Objavljene su nove Smjernice za razvoj standarda kvalifikacija u visokom obrazovanju

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organiziralo je radionicu namijenjenu visokim učilištima Povezanost mikrokvalifikacija u visokom obrazovanju s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom koja se 1. prosinca 2022. godine održala u virtualnom okruženju.

Objavljen je Priručnik s primjerima dobre prakse u procesu izrade standarda kvalifikacije i programa vezanih za usavršavanje nastavničkih kompetencija nastavnika u visokom obrazovanju izrađen u okviru projekta BAQUAL

Završio je projekt BAQUAL


30. studenog 2022. završio je BAQUAL, projekt iz programa Erasmus+ Europske unije

Održana 6. sjednica Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala u drugom mandatu
 
U Ministarstvu znanosti i obrazovanja 10. studenog 2022. održana je 6. sjednica Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala u drugom mandatu (u daljnjem tekstu: Nacionalno vijeće).

Najava godišnje konferencije NVRLJP-a "Mikrokvalifikacije i vaučeri – nove prilike za razvoj ljudskih potencijala"


Nacionalno vijeće za razvoj ljudskih potencijala organizira godišnju konferenciju koja će se održati 15. prosinca 2022. u virtualnom okruženju. Tema konferencije je Mikrokvalifikacije i vaučeri – nove prilike za razvoj ljudskih potencijala.