09. rujna 2013.
Otvorena javna rasprava o Strategiji obrazovanja, znanosti i tehnologije
Kako biste dali svoj doprinos razvoju obrazovanja i znanosti, pozivamo vas da se pridružite javnoj raspravi o Strategiji obrazovanja, znanosti i tehnologije koja je otvorena 16. rujna 2013. godine, a zatvara se 15. studenoga 2013.

Kako biste dali svoj doprinos razvoju obrazovanja i znanosti, pozivamo vas da se pridružite javnoj raspravi o Strategiji obrazovanja, znanosti i tehnologije koja je otvorena 16. rujna 2013. godine, a zatvara se 15. studenoga 2013.

Nacionalno koordinacijsko tijelo za izradu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije te Nacionalno operativno tijelo za izradu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije pripremili su nacrt Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije kojom se planira dugoročna vizija obrazovanja, znanosti i tehnologije u Republici Hrvatskoj. Ističući obrazovanje i znanost kao razvojne prioritete, Strategija će pridonijeti stvaranju modernijeg i inovativnijeg sustava obrazovanja, znanosti i tehnologije, što će poduprijeti osobni razvoj, zapošljivost i konkurentnost pojedinaca.
 
Dokumente za sudjelovanje u javnoj raspravi možete preuzeti na stranicama Vlade.