28. veljače 2020. - 31. prosinca 2020.

U svrhu osiguravanja kvalificiranih stručnjaka za vrednovanje prijedloga standarda zanimanja, standarda kvalifikacija i skupova ishoda učenja svih profila i razina, Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisuje Javni poziv za iskazivanje interesa za vanjske stručnjake sektorskih vijeća.

16. siječnja 2020. - 30. siječnja 2020.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje ponovljeni javni poziv za odabir jednoga sektorskog stručnjaka predstavnika reprezentativnih sindikata iz gospodarskog sektora za člana sektorskog vijeća IX. Ekonomija i trgovina.
28. STUDENOGA 2019. - 12. PROSINCA 2019.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje djelomično ponovljeni javni poziv za odabir jednoga sektorskog stručnjaka predstavnika reprezentativnih sindikata iz gospodarskoga sektora za člana sektorskog vijeća IX. Ekonomija i trgovina.

20. STUDENOGA 2019. - 4. PROSINCA 2019.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje javni poziv za odabir jednoga sektorskog stručnjaka predstavnika poslodavaca za člana Sektorskog vijeća I. Poljoprivreda, prehrana i veterina.
23. listopada 2019. - 5. studenoga 2019.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje djelomično ponovljeni javni poziv za odabir dvaju sektorskih stručnjaka predstavnika poslodavaca i jednoga sektorskog stručnjaka predstavnika reprezentativnih sindikata iz obrazovnoga sektora za članove sektorskog vijeća IX. Ekonomija i trgovina.

22. listopada 2019. - 4. studenoga 2019.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje ponovljeni javni poziv za odabir kandidata za člana sektorskog vijeća XXII. Filozofija, teologija i religijske znanosti.

Ovim ponovljenim javnim pozivom traži se prijava kandidata za imenovanje jednoga sektorskog stručnjaka predstavnika poslodavaca za člana Sektorskog vijeća XXII. Filozofija, teologija i religijske znanosti.

18. listopada 2019. - 31. listopada 2019.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje djelomično ponovljeni javni poziv za odabir dvaju sektorskih stručnjaka predstavnika poslodavaca i jednoga sektorskog stručnjaka predstavnika reprezentativnih sindikata iz obrazovnoga sektora za članove sektorskog vijeća X. Turizam i ugostiteljstvo.

25. rujna 2019. - 8. listopada 2019.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje javni poziv za predlaganje kandidata za imenovanje jednoga sektorskog stručnjaka predstavnika sindikata obrazovnog sektora za člana Sektorskog vijeća XI. Promet i logistika.

Kandidati koji su se prijavili na prethodno objavljeni javni poziv za Sektorsko vijeće XI. Promet i logistika smatraju se kandidatima i na ovom djelomično ponovljenom javnom pozivu te se ne trebaju ponovno prijavljivati.