25. siječnja 2022.
Održani sastanci projektnih partnera – siječanj i veljača 2022. godine (projekt BAQUAL)
24. siječnja 2022. godine održan je online sastanak projektnih partnera projekta BAQUAL.

Koordinator projekta Baqual i projektni partneri iznijeli su rezultate dosadašnjeg rada na projektu te se dogovorili o daljnjim aktivnostima.

Projektni tim Sjeverne Makedonije obavijestio je prisutne da je njihov prijedlog standarda kvalifikacije predstavljen i usvojen na Nacionalnom odboru kvalifikacijskog okvira Sjeverne Makedonije. 

Projektni tim Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta Crne Gore organizirat će, sukladno planiranim aktivnostima, treću projektnu radionicu na temu izrade programa i evaluacije istih, a koja će se održati online.

Dogovorene su i daljnje aktivnosti koje uključuju izradu programa, organizaciju studijskog posjeta te izradu priručnika. 

23. veljače 2022. godine održan je online sastanak projektnog partnera Crne Gore i koordinatora vezan uz organizaciju treće projektne radionice. Dogovoreno je da će projektni partner Crna Gora odrediti termine održavanja radionice, izraditi dnevni red radionice, pozvati predavače te provesti ostale aktivnosti vezane uz organizaciju same radionice.