02. veljače 2015.
Sudjelujte u webinaru: Izrada standarda za HKO i priznavanje i vrednovanje stečenih ishoda učenja, utorak, 3. veljače 2015. godine, 15:00 sati
Agencija za znanost i visoko obrazovanje u sklopu IPA projekta Konkurentno hrvatsko visoko obrazovanje za bolju zapošljivost organizira besplatni webinar koji će se održati u utorak, 3. veljače 2015. godine, s početkom u 15 sati.
U prvom dijelu webinara biti će ukratko predstavljena metodologija izrade Standarda zanimanja i Standarda kvalifikacija kao podloga za izradu programa za priznavanje neformalnog i informalnog učenja, ali će tema biti zanimljiva i onima koji razvijaju formalne programe za HKO. Drugi dio webinara bavit će se temom praksi priznavanja i vrednovanja informalnog i neformalnog učenja u EU i svijetu te smjernicama za provedbu u Hrvatskoj. Webinar će održati mr. sc. Mislav Balković s visokog učilišta Algebra, partnerske institucije na projektu. 
 
Link na kojem će se održavati webinar je: https://connect.carnet.hr/azvo/. Za sudjelovanje (uz mogućnost postavljanja pitanja) je dovoljno prijaviti se putem AAI@EduHr identiteta i instalirati Adobeov dodatak za preglednik (eng. add-on), što će vam sustav i automatski ponuditi – za detalje možete pogledati Upute za korisnike; nemate li AAI identitet, možete sudjelovati i samo kao 'Gost'.