01. siječnja 2017.
Objavljeni e-moduli „Standardi zanimanja, standardi kvalifikacija i skupovi ishoda učenja“
Ministarstvo znanosti i obrazovanja  u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava izradilo je e-module s uputama za izradu standarda zanimanja, standarda kvalifikacija i skupova ishoda učenja.


E-moduli zamišljeni su kao pomoć svim uključenima u provedbu HKO-a, a posebice u svrhu upoznavanja potencijalnih predlagatelja standarda zanimanja i standarda kvalifikacija i izvoditelja obrazovnih programa s postupcima istraživanja potreba tržišta rada i drugim alatima koji se koriste pri izradi prijedloga standarda zanimanja kao i s postupkom izrade s njima usklađenih prijedloga standarda kvalifikacija i skupova ishoda učenja. 
 
E-moduli dostupni su svima zainteresiranima na sustavu za e-učenje Moodle pod nazivom „Standardi zanimanja, standardi kvalifikacija i skupovi ishoda učenja“ i moguće im je pristupiti putem poveznice http://mod.srce.hr/.

Zainteresirani polaznici e-modula koji posjeduju elektronički identitet iz sustava AAI@EduHr mogu se prijaviti upisivanjem korisničkih podataka. Nakon dolaska na naslovnicu sustava potrebno je s lijeve strane sučelja odabrati Prijava s AAI@EduHr korisničkim računom i potom upisati svoje podatke. Nakon uspješne prijave, e-modulima se pristupa putem poveznice http://mod.srce.hr/course/view.php?id=264.


Zainteresirani polaznici koji ne posjeduju elektronički identitet iz sustava AAI@EduHr, nakon dolaska na naslovnicu sustava, s lijeve strane sučelja odabiru Prijava kao gost. Nakon uspješne prijave, e-modulima se pristupa putem poveznice http://mod.srce.hr/course/view.php?id=264.