Godišnja konferencija Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala u drugom mandatu Pridonosi li Hrvatski kvalifikacijski okvir prilagodbi obrazovnog sustava izazovima digitalne i zelene tranzicije?

U sklopu Europske godine vještina Nacionalno vijeće za razvoj ljudskih potencijala (u daljnjem tekstu: NVRLJP) uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja (u daljnjem tekstu: MZO) održat će godišnju konferenciju NVRLJP-a pod nazivom Pridonosi li Hrvatski kvalifikacijski okvir prilagodbi obrazovnog sustava izazovima digitalne i zelene tranzicije?. Konferencija će se održati u srijedu, 6. prosinca 2023., u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, Zagreb.

Kroz plenarna predavanja konferencija će se dotaknuti vještina budućnosti koje su preduvjet digitalne i zelene tranzicije, a panel rasprave bit će prilika za raspravu o doprinosu strukovnih škola i ustanova za obrazovanje odraslih jačanju ljudskih potencijala razvojem vještina budućnosti te doprinosu visokih učilišta jačanju ljudskih potencijala razvojem vještina budućnosti.

Godišnja konferencija je namijenjena poslodavcima, predstavnicima strukovnih škola, ustanovama za obrazovanje odraslih i visokim učilištima.

Godišnja konferencija organizira se uz potporu darovnice za podršku nacionalnoj koordinacijskoj točki za Europski kvalifikacijski okvir čiji je korisnik Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a koja je sufinancirana sredstvima Europske unije.

Prijavni obrazac za sudjelovanje na godišnjoj konferenciji dostupan je na poveznici.

Budući da je broj sudionika ograničen, prijave se zaprimaju do popunjavanja slobodnih mjesta zaključno s 30. studenim 2023., nakon čega ćete primiti i konačnu potvrdu prijave.

Dokumenti